Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEVADIAKOS F.C. Domenikou
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Melissis geeft een lange en hoge pass. Daar is Paparounas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anyfantakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anyfantakis krijgt een gele kaart. Paparounas raakt geblesseerd tijdens het duel. Melissis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LEVADIAKOS - F.C. Domenikou 0:1

9e minuut.
Gazis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bizas komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Papastratos rent richting de bal. Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis speelt de bal door. Savvas rent richting de bal. Savvas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Kiamilis met de inworp. Polydoras is nu in balbezit. Korais verovert de bal door een tackle van achteren. Korais schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEVADIAKOS - F.C. Domenikou 1:1

26e minuut.
Pias geeft een hoge lob. Inworp. Paparounas met de inworp. Melissis rent richting de bal. Melissis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Printezis onderschept slim de pass. Melissis verovert de bal door een tackle van achteren. Melissis passt de bal zonder na te denken. Karamanolis heeft problemen om de bal te vangen. Karamanolis schiet op doel. Kostopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEVADIAKOS 55%, F.C. Domenikou 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEVADIAKOS - F.C. Domenikou 1:1

46e minuut.
Papastratos is nu in balbezit. Papastratos passt de bal in één keer door. Laoutaris probeert naar een medespeler te passen. Savvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Savvas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Anyfantakis rent richting de bal. Polydoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Polydoras passt de bal met de wreef. Karamanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanolis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Paparounas probeert naar een medespeler te passen. Polydoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Korais onderschept slim de pass. Korais schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laoutaris de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Polydoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Polydoras passt de bal in één keer door. Karamanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanolis schiet op doel. Pias probeert de bal aan de voet te houden. Kostopoulos bokst de bal weg.

70e minuut.
Printezis kopt de bal weg. Kiamilis rent richting de bal. Korais onderschept slim de pass. Korais schiet op doel. Tsapetis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEVADIAKOS - F.C. Domenikou 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEVADIAKOS 45%, F.C. Domenikou 55%.
LEVADIAKOS - F.C. Domenikou 2:1