Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bocka Juniors ΔΡΑΚΟΣ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Patikas geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Stergakos trapt de bal weg. Manolou rent richting de bal. Manolou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Manolou is nu in balbezit. Manolou passt de bal zonder na te denken. Spyropoylos rent richting de bal. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kokkalis heeft problemen om de bal te vangen. Moraitelis verovert de bal door een tackle van achteren. Ilios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moraitelis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Indares rent richting de bal. Ilios bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolou verovert de bal door een tackle van achteren. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares haalt uit met een fantastische trap. Gionakis bokst de bal weg.

29e minuut.
Ilios is nu in balbezit. Manolou rent richting de bal. Manolou geeft de bal voor. Frantzelis rent richting de bal. Frantzelis geeft een hoge lob. Gionakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Moraitelis rent richting de bal. Patikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patikas passt de bal in één keer door. Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Moraitelis probeert naar een medespeler te passen. Patikas rent richting de bal. Patikas speelt de bal door. Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocka Juniors 59%, ΔΡΑΚΟΣ 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bocka Juniors - ΔΡΑΚΟΣ 0:0

74e minuut.
Patikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas rent richting de bal. Peristeris begaat een overtreding. Peristeris krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ilios kan de bal niet met de borst controleren. Mitarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitarakis geeft de bal voor. Manolou is nu in balbezit. Manolou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Viglas rent richting de bal. Mitarakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viglas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patikas komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Velas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocka Juniors - ΔΡΑΚΟΣ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocka Juniors 57%, ΔΡΑΚΟΣ 43%.
Bocka Juniors - ΔΡΑΚΟΣ 1:0