Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aekfc21 oi apextoi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Papapostolou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iordanidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapounas rent richting de bal. Sapounas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ioakeimidis is nu in balbezit. Ioakeimidis geeft een lange en hoge pass. Mantelos rent richting de bal. Kournoutis onderschept slim de pass. Kournoutis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Papapostolou rent richting de bal. Papapostolou geeft een lange en hoge pass. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Sapounas rent richting de bal. Sapounas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rouboulakos kopt de bal weg. Kournoutis rent richting de bal. Manolas onderschept slim de pass. Sapounas rent richting de bal. Sapounas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - oi apextoi 1:0

39e minuut.
Sadikis rent richting de bal. Iordanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Iordanidis passt de bal in één keer door. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koumakis trapt de bal weg. Iordanidis rent richting de bal. Iordanidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - oi apextoi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aekfc21 33%, oi apextoi 67%.
Aekfc21 - oi apextoi 2:0

54e minuut.
Laskaris rent richting de bal. Kokinelis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokinelis speelt de bal door. Kournoutis rent richting de bal. Kournoutis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - oi apextoi 3:0

55e minuut.
Kefaloukos speelt de bal door. Klungelig pakt Laskaris de bal. Kournoutis onderschept slim de pass. Sapounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - oi apextoi 4:0

67e minuut.
Sadikis passt de bal met de wreef. Iordanidis rent richting de bal. Kournoutis rent richting de bal. Kournoutis schiet op doel. Koumakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - oi apextoi 5:0

72e minuut.
Koumakis trapt de bal weg. Sadikis rent richting de bal. Rouboulakos probeert naar een medespeler te passen. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aekfc21 39%, oi apextoi 61%.
Aekfc21 - oi apextoi 5:0