Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ Trelamenoi asteres
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Masmanidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gianniotas komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Vertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertis passt de bal met de wreef. Mitsotakis probeert de bal aan de voet te houden. Lykoudis is nu in balbezit. Lykoudis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonanos is nu in balbezit. Bonanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Trelamenoi asteres 1:0

13e minuut.
Simaioforidis kopt de bal weg. Vertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertis passt de bal met de wreef. Lykoudis rent richting de bal. Lykoudis geeft een lange en hoge pass. Zabetas bokst de bal weg. Bonanos rent richting de bal. Bonanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Trelamenoi asteres 2:0

16e minuut.
Bonanos heeft problemen om de bal te vangen. Simaioforidis is nu in balbezit. Simaioforidis passt de bal zonder na te denken. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Simaioforidis met een sublieme pass. Daar is Amanatidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amanatidis geeft een hoge lob. Megas bereikt de bal nog maar net als eerste. Megas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gianniotas is nu in balbezit. Gianniotas passt de bal zonder na te denken. Megas is nu in balbezit. Megas draait met de bal, schiet en ... Koukodimos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Trelamenoi asteres 2:1

32e minuut.
Machlas heeft problemen om de bal te vangen. Megas rent richting de bal. Megas probeert naar een medespeler te passen. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Labakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Deliezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonis begaat een overtreding. Deliezas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Machlas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Karakatsanis de bal. Bonanos is nu in balbezit. Bonanos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Machlas passt de bal zonder na te denken. Skaltsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastorakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mastorakis draait met de bal, schiet en ... Germanos kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gianniotas rent richting de bal. Gianniotas haalt uit met een fantastische trap. Germanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Trelamenoi asteres 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 61%, Trelamenoi asteres 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Trelamenoi asteres 2:2

50e minuut.
Koukodimos trapt de bal weg van het doel. Lebesis kopt de bal weg. Klungelig pakt Germanos de bal. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kapralos passt de bal zonder na te denken. Skaltsas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Koukodimos de bal. Megas rent richting de bal. Megas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Trelamenoi asteres 2:3

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapralos met een snelle inworp. Megas bereikt de bal nog maar net als eerste. Megas draait met de bal, schiet en ... Labakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Trelamenoi asteres 2:4

76e minuut.
Mitsotakis is nu in balbezit. Lebesis is nu in balbezit. Mitsotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebesis verovert de bal door een tackle van achteren. Lebesis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 70%, Trelamenoi asteres 30%.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Trelamenoi asteres 2:4