Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEVADIAKOS Bocka Juniors
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.3
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Gionakis trapt de bal weg. Persakis probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doxastakis. Doxastakis krijgt een gele kaart. Persakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Persakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Savvas kopt de bal weg. Korais is nu in balbezit. Korais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Ilios de bal. Ilios probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis geeft een hoge lob. Avramis kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Doxastakis probeert de bal aan de voet te houden. Korais bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilios maakt een afschuwelijke overtreding. Korais raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Printezis rent richting de bal. Patikas verovert de bal door een tackle van achteren. Patikas passt de bal met de wreef. Viglas rent richting de bal. Viglas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doxastakis heeft problemen om de bal te vangen. Korais rent richting de bal. Korais passt de bal zonder na te denken. Savvas rent richting de bal. Savvas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Anyfantakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panagoulis met een snelle inworp. Kokkalis rent richting de bal. Kokkalis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Patikas geeft de bal voor. Klungelig pakt Avramis de bal. Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEVADIAKOS - Bocka Juniors 0:1

43e minuut.
Ilios verovert de bal door een tackle van achteren. Ilios geeft een lange en hoge pass. Viglas rent richting de bal. Patikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patikas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis onderschept slim de pass. Doxastakis probeert naar een medespeler te passen. Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas haalt uit met een fantastische trap. Kostopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LEVADIAKOS - Bocka Juniors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEVADIAKOS 62%, Bocka Juniors 38%.
LEVADIAKOS - Bocka Juniors 0:2

49e minuut.
Ilios geeft de bal voor. Patikas rent richting de bal. Patikas passt de bal met de wreef. Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Printezis bereikt de bal nog maar net als eerste. Printezis probeert naar een medespeler te passen. Savvas is nu in balbezit. Savvas schiet op doel. Gionakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEVADIAKOS - Bocka Juniors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEVADIAKOS 59%, Bocka Juniors 41%.
LEVADIAKOS - Bocka Juniors 1:2