Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bocka Juniors LEVADIAKOS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cheiletzaris geeft een lange en hoge pass. Dimitrakas probeert de bal aan de voet te houden. Patikas is nu in balbezit. Viglas is nu in balbezit. Viglas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bocka Juniors - LEVADIAKOS 1:0

8e minuut.
Viglas is nu in balbezit. Korais onderschept slim de pass. Korais speelt de bal door. Savvas is nu in balbezit. Savvas draait met de bal, schiet en ... Gionakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Persakis rent richting de bal. Patikas verovert de bal door een tackle van achteren. Viglas is nu in balbezit. Viglas draait met de bal, schiet en ... Avramis kopt de bal weg. Kostopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Viglas de bal. Patikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patikas passt de bal met de wreef. Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocka Juniors - LEVADIAKOS 2:0

32e minuut.
Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korais verovert de bal door een tackle van achteren. Korais probeert naar een medespeler te passen. Savvas rent richting de bal. Savvas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cheiletzaris met de inworp. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis probeert naar een medespeler te passen. Viglas rent richting de bal. Viglas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ilios is nu in balbezit. Korais onderschept slim de pass. Korais passt de bal met de wreef. Savvas rent richting de bal. Savvas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocka Juniors 49%, LEVADIAKOS 51%.
Bocka Juniors - LEVADIAKOS 2:0

50e minuut.
Spyropoylos geeft een hoge lob. Inworp. Gazis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korais is nu in balbezit. Korais haalt uit met een fantastische trap. Gionakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Savvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Savvas schiet op doel. Gionakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Spyropoylos de bal onder controle te krijgen. Savvas rent richting de bal. Savvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocka Juniors - LEVADIAKOS 2:1

53e minuut.
Korais rent richting de bal. Korais geeft een lange en hoge pass. Cheiletzaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savvas is nu in balbezit. Savvas draait met de bal, schiet en ... Gionakis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ilios rent richting de bal. Printezis rent richting de bal. Met opzet legt Ilios zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ilios moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ilios schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Viglas rent richting de bal. Viglas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pias de bal onder controle te krijgen. Patikas is nu in balbezit. Patikas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pias geeft een hoge lob. Inworp. Kokkalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Patikas de bal. Patikas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocka Juniors - LEVADIAKOS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocka Juniors 57%, LEVADIAKOS 43%.
Bocka Juniors - LEVADIAKOS 3:1