Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trelamenoi asteres LEVADIAKOS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kalomoiris met een sublieme pass. Korais is nu in balbezit. Korais passt de bal zonder na te denken. Savvas rent richting de bal. Savvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trelamenoi asteres - LEVADIAKOS 0:1

7e minuut.
Mastorakis passt de bal in één keer door. Masmanidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Printezis. Printezis krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pias geeft de bal voor. Dimitrakas is nu in balbezit. Kapralos is nu in balbezit. Kapralos haalt uit met een fantastische trap. Kostopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trelamenoi asteres - LEVADIAKOS 1:1

30e minuut.
Megas speelt de bal door. Klungelig pakt Persakis de bal. Megas speelt de bal door. Klungelig pakt Mastorakis de bal. Mastorakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Korais kopt de bal weg. Megas is nu in balbezit. Printezis rent richting de bal. Megas onderschept slim de pass. Megas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Simaioforidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Megas de bal. Megas probeert naar een medespeler te passen. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Masmanidis geeft de bal voor. Avramis met een sublieme pass. Daar is Pias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megas is nu in balbezit. Megas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trelamenoi asteres 29%, LEVADIAKOS 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trelamenoi asteres - LEVADIAKOS 1:1

85e minuut.
Doeltrap. Karakatsanis met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Printezis de bal. Mastorakis is nu in balbezit. Mastorakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trelamenoi asteres 30%, LEVADIAKOS 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trelamenoi asteres - LEVADIAKOS 1:1