Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΑΚΟΣ Aekfc21
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Aggelis verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Iordanidis met de inworp. Sapounas is nu in balbezit. Sapounas draait met de bal, schiet en ... Maropoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kournoutis rent richting de bal. Kournoutis schiet op doel. Paal! Maropoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bablekos kopt de bal weg. Sapounas is nu in balbezit. Sapounas probeert naar een medespeler te passen. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΑΚΟΣ - Aekfc21 0:1

22e minuut.
Rouboulakos passt de bal in één keer door. Kournoutis rent richting de bal. Sapounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounas haalt uit met een fantastische trap. Maropoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΑΚΟΣ - Aekfc21 0:2

35e minuut.
Manolou is nu in balbezit. Rouboulakos is nu in balbezit. Rouboulakos met een sublieme pass. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΑΚΟΣ - Aekfc21 0:3

42e minuut.
Peristeris rent richting de bal. Kournoutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kournoutis haalt uit met een fantastische trap. Velas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΑΚΟΣ - Aekfc21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΑΚΟΣ 59%, Aekfc21 41%.
ΔΡΑΚΟΣ - Aekfc21 0:4

61e minuut.
Kokinelis met een sublieme pass. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΑΚΟΣ - Aekfc21 0:5

70e minuut.
Mitarakis passt de bal zonder na te denken. Kalomoiris geeft de bal voor. Aggelis met een sublieme pass. Manolou rent richting de bal. Manolou schiet op doel. Mertzanakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΑΚΟΣ 64%, Aekfc21 36%.
ΔΡΑΚΟΣ - Aekfc21 0:5