Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bocka Juniors ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Doxastakis rent richting de bal. Lebesis met een sublieme pass. Patikas met een sublieme pass. Viglas is nu in balbezit. Viglas haalt uit met een fantastische trap. Labakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Viglas is nu in balbezit. Patikas rent richting de bal. Patikas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viglas de bal onder controle te krijgen. Labakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocka Juniors - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 1:0

41e minuut.
Viglas rent richting de bal. Germanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglas verovert de bal door een tackle van achteren. Viglas schiet op doel. Labakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocka Juniors - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocka Juniors 61%, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 39%.
Bocka Juniors - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 2:0

53e minuut.
Bonanos is nu in balbezit. Lebesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos rent richting de bal. Bonanos haalt uit met een fantastische trap. Gionakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bocka Juniors - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 2:1

56e minuut.
Machlas verovert de bal door een tackle van achteren. Machlas met een sublieme pass. Doxastakis speelt de bal door. Klungelig pakt Viglas de bal. Viglas haalt uit met een fantastische trap. Labakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ilios is nu in balbezit. Ilios geeft een hoge lob. Koukodimos is nu in balbezit. Patikas rent richting de bal. Patikas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lykoudis met de inworp. Lebesis heeft problemen om de bal te vangen. Lebesis haalt uit met een fantastische trap. Gionakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bocka Juniors - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bocka Juniors 55%, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bocka Juniors - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 2:2