Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΔΡΑΚΟΣ Trelamenoi asteres
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Diovouniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolou onderschept slim de pass. Manolou passt de bal zonder na te denken. Indares is nu in balbezit. Indares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΑΚΟΣ - Trelamenoi asteres 1:0

17e minuut.
Megas probeert naar een medespeler te passen. Mitarakis is nu in balbezit. Mitarakis passt de bal met de wreef. Indares is nu in balbezit. Indares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΔΡΑΚΟΣ - Trelamenoi asteres 2:0

22e minuut.
Velas geeft de bal voor. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolou rent richting de bal. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kapralos speelt de bal door. Manolou is nu in balbezit. Manolou passt de bal in één keer door. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Simaioforidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masmanidis is nu in balbezit. Masmanidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Megas de bal. Megas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Megas passt de bal met de wreef. Simaioforidis is nu in balbezit. Simaioforidis passt de bal zonder na te denken. Mastorakis is nu in balbezit. Mastorakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΑΚΟΣ 51%, Trelamenoi asteres 49%.
ΔΡΑΚΟΣ - Trelamenoi asteres 2:0

68e minuut.
Bablekos is nu in balbezit. Bablekos passt de bal zonder na te denken. Daar is Amanatidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indares is nu in balbezit. Indares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Moraitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraitelis geeft de bal voor. Amanatidis is nu in balbezit. Manolou is nu in balbezit. Manolou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kallonis passt de bal met de wreef. Megas rent richting de bal. Megas probeert naar een medespeler te passen. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mitarakis met een snelle inworp. Megas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peristeris. Megas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Megas kan niet meer verder spelen. Daoutis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΔΡΑΚΟΣ 51%, Trelamenoi asteres 49%.
ΔΡΑΚΟΣ - Trelamenoi asteres 2:0