Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ F.C. Domenikou
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Karamanolis passt de bal met de wreef. Brilakis rent richting de bal. Machlas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machlas krijgt een gele kaart. Brilakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brilakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paparounas heeft problemen om de bal te vangen. Karamanolis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Polydoras geeft een hoge lob. Lebesis is nu in balbezit. Polydoras begaat een overtreding. Lebesis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lebesis kan niet meer verder spelen. Dimos komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Papastratos rent richting de bal. Machlas verovert de bal door een tackle van achteren. Machlas passt de bal zonder na te denken. Dimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Daar is Kiamilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melissis rent richting de bal. Melissis passt de bal met de wreef. Karamanolis rent richting de bal. Karamanolis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bonanos draait met de bal, schiet en ... Deliezas rent richting de bal. Papadantonakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papadantonakis krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Deliezas onderschept slim de pass. Deliezas speelt de bal door. Melissis speelt de bal door. Karamanolis rent richting de bal. Karamanolis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 51%, F.C. Domenikou 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - F.C. Domenikou 0:0

64e minuut.
Deliezas is nu in balbezit. Deliezas passt de bal zonder na te denken. Papastratos heeft problemen om de bal te vangen. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos haalt uit met een fantastische trap. Tsapetis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsapetis met een sublieme pass. Paparounas is nu in balbezit. Paparounas passt de bal zonder na te denken. Karamanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanolis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kiamilis geeft een hoge lob. Melissis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machlas geeft een lange en hoge pass. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Karamanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnakiotis onderschept slim de pass. Varnakiotis passt de bal in één keer door. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Varnakiotis geeft een lange en hoge pass. Lykoudis is nu in balbezit. Lykoudis passt de bal zonder na te denken. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - F.C. Domenikou 1:0

86e minuut.
Polydoras is nu in balbezit. Polydoras passt de bal in één keer door. Koukodimos is nu in balbezit. Karamanolis verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanolis draait met de bal, schiet en ... Labakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 44%, F.C. Domenikou 56%.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - F.C. Domenikou 1:0