Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Domenikou ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Polydoras passt de bal met de wreef. Karamanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnakiotis onderschept slim de pass. Diakoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakoulas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bonanos geeft een lange en hoge pass. Lykoudis rent richting de bal. Lykoudis geeft de bal voor. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Domenikou 65%, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Domenikou - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 0:0

47e minuut.
Bonanos rent richting de bal. Lebesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastratos heeft problemen om de bal te vangen. Bonanos verovert de bal door een tackle van achteren. Bonanos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Paparounas passt de bal met de wreef. Karamanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakoulas rent richting de bal. Karamanolis rent richting de bal. Karamanolis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Diakoulas rent richting de bal. Diakoulas haalt uit met een fantastische trap. Labakis met een sublieme pass. Bonanos rent richting de bal. Bonanos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Diakoulas is nu in balbezit. Machlas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polydoras. Polydoras krijgt een gele kaart. Machlas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Machlas kan niet meer verder spelen. Kefalidis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Skaltsas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kefalidis geeft de bal voor. Laoutaris controleert de bal met de borst. Lykoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykoudis draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klungelig pakt Lebesis de bal. Polydoras rent richting de bal. Lebesis begaat een overtreding. Lebesis krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Papadantonakis speelt de bal door. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebesis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Domenikou - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 0:1

66e minuut.
Polydoras rent richting de bal. Polydoras probeert naar een medespeler te passen. Karamanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanolis draait met de bal, schiet en ... Labakis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Kefalidis onderschept slim de pass. Kefalidis probeert naar een medespeler te passen. Panagoulis is nu in balbezit. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Domenikou 50%, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 50%.
F.C. Domenikou - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 0:1