Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oi apextoi LEVADIAKOS
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Lakis is nu in balbezit. Kefaloukos rent richting de bal. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Malavetas speelt de bal door. Avramis is nu in balbezit. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sadikis geeft een lange en hoge pass. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malavetas de bal. Malavetas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sadikis verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bizas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korais bereikt de bal nog maar net als eerste. Korais geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kefaloukos rent richting de bal. Dimitrakas verovert de bal door een tackle van achteren. Lakis rent richting de bal. Kefaloukos is nu in balbezit. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oi apextoi - LEVADIAKOS 1:0

36e minuut.
Persakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lakis probeert naar een medespeler te passen. Kefaloukos rent richting de bal. Kefaloukos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oi apextoi 33%, LEVADIAKOS 67%.
oi apextoi - LEVADIAKOS 1:0

50e minuut.
Laskaris kopt de bal weg. Daar is Avramis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malavetas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malavetas draait met de bal, schiet en ... Kostopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Papapostolou geeft de bal voor. Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexis speelt de bal door. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Kefaloukos de bal. Printezis rent richting de bal. Kefaloukos verovert de bal door een tackle van achteren. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... Pias probeert de bal aan de voet te houden. Kostopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
oi apextoi - LEVADIAKOS 2:0

68e minuut.
Korais met een sublieme pass. Savvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Manolas zijn tegenspeler op de grond. Manolas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Savvas raakt geblesseerd tijdens het duel. Korais zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oi apextoi 35%, LEVADIAKOS 65%.
oi apextoi - LEVADIAKOS 2:0