Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aekfc21 Bocka Juniors
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cheiletzaris onderschept slim de pass. Cheiletzaris geeft de bal voor. Ilios is nu in balbezit. Kournoutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kournoutis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - Bocka Juniors 1:0

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gionakis niet meer kan verder spelen. Tsirigotakis komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Panagoulis heeft problemen om de bal te vangen. Sapounas verovert de bal door een tackle van achteren. Sapounas met een sublieme pass. Kournoutis is nu in balbezit. Kournoutis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Koutoulas geeft een hoge lob. Tsourlidas rent richting de bal. Cheiletzaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsourlidas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tsourlidas kan niet meer verder spelen. Salaminas komt het veld opgelopen. Kalomoiris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panagoulis rent richting de bal. Kournoutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kournoutis haalt uit met een fantastische trap. Tsirigotakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - Bocka Juniors 2:0

26e minuut.
Panagoulis kopt de bal weg. Sapounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounas probeert naar een medespeler te passen. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rouboulakos verovert de bal door een tackle van achteren. Sapounas rent richting de bal. Sapounas probeert naar een medespeler te passen. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tsirigotakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rouboulakos onderschept slim de pass. Rouboulakos geeft een hoge lob. Cheiletzaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis onderschept slim de pass. Kournoutis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - Bocka Juniors 3:0

45e minuut.
Monachos geeft een hoge lob. Inworp. Salaminas met een snelle inworp. Sapounas is nu in balbezit. Sapounas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aekfc21 31%, Bocka Juniors 69%.
Aekfc21 - Bocka Juniors 3:0

55e minuut.
Kokinelis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doxastakis met de inworp. Tsochos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsochos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kourmoulakis geeft een lange en hoge pass. Panagoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panagoulis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Panagoulis kan niet meer verder spelen. Katsikas komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Daar is Kokinelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patikas is nu in balbezit. Patikas probeert naar een medespeler te passen. Viglas is nu in balbezit. Viglas schiet op doel. De bal raakt de paal. Koutoulas probeert de bal aan de voet te houden. Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutoulas met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aekfc21 - Bocka Juniors 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aekfc21 40%, Bocka Juniors 60%.
Aekfc21 - Bocka Juniors 3:1