Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Domenikou Aekfc21
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ioakeimidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melissis verovert de bal door een tackle van achteren. Melissis passt de bal zonder na te denken. Karamanolis rent richting de bal. Karamanolis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ioakeimidis is nu in balbezit. Karamanolis verovert de bal door een tackle van achteren. Kourmoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanolis onderschept slim de pass. Karamanolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Domenikou - Aekfc21 1:0

13e minuut.
Papastratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounas verovert de bal door een tackle van achteren. Sapounas speelt de bal door. Kournoutis is nu in balbezit. Kournoutis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tsapetis trapt de bal weg van het doel. Kokinelis kopt de bal weg. Daar is Kournoutis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapounas is nu in balbezit. Sapounas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paparounas zal de hoekschop nemen. Papastratos kopt de bal weg. Karamanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Domenikou - Aekfc21 2:0

25e minuut.
Papastratos is nu in balbezit. Kokinelis is nu in balbezit. Kokinelis passt de bal in één keer door. Kournoutis is nu in balbezit. Kournoutis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rouboulakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis geeft een hoge lob. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kournoutis passt de bal met de wreef. Iordanidis is nu in balbezit. Polydoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanidis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Domenikou 59%, Aekfc21 41%.
F.C. Domenikou - Aekfc21 2:0

46e minuut.
Brilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis begaat een overtreding. Brilakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papastratos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ioakeimidis de bal. Karamanolis onderschept slim de pass. Karamanolis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Paparounas de bal. Rouboulakos met een sublieme pass. Kournoutis rent richting de bal. Sapounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Papastratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapounas met een sublieme pass. Papadantonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kournoutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Polydoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Polydoras speelt de bal door. Papastratos is nu in balbezit. Kournoutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kournoutis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tsapetis trapt de bal weg. Iordanidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Laoutaris de bal. Kournoutis rent richting de bal. Kournoutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kiamilis rent richting de bal. Kiamilis geeft de bal voor. Kourmoulakis is nu in balbezit. Karamanolis verovert de bal door een tackle van achteren. Karamanolis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Domenikou 69%, Aekfc21 31%.
F.C. Domenikou - Aekfc21 2:0