Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kratoumenoi PERSEAS
Normal Tactiek MACEDONIANS
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Efstratiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Aganthos verovert de bal door een tackle van achteren. Aganthos probeert naar een medespeler te passen. Xarchakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xarchakos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Pylarinos onderschept slim de pass. Pylarinos passt de bal zonder na te denken. Charalabakis rent richting de bal. Xarchakos rent richting de bal. Xarchakos schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mirinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Logothetidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Logothetidis geeft een hoge lob. Perperidis rent richting de bal. Perperidis geeft een lange en hoge pass. Galantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Theodoridis kopt de bal weg. Daar is Charalabakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genitsaris met een sublieme pass. Kaldaras heeft problemen om de bal te vangen. Kaldaras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - PERSEAS 1:0

18e minuut.
Theotokopoulos rent richting de bal. Theotokopoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Kountouriotis de bal. Logothetidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Logothetidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Logothetidis rent richting de bal. Logothetidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - PERSEAS 2:0

24e minuut.
Pylarinos met een sublieme pass. Charalabakis is nu in balbezit. Charalabakis probeert naar een medespeler te passen. Aganthos rent richting de bal. Aganthos haalt uit met een fantastische trap. Vlastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ntikoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pylarinos verovert de bal door een tackle van achteren. Pylarinos met een sublieme pass. Xarchakos rent richting de bal. Xarchakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mirinas geeft de bal voor. Pylarinos heeft problemen om de bal te vangen. Kaldaras rent richting de bal. Kaldaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - PERSEAS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kratoumenoi 45%, PERSEAS 55%.
kratoumenoi - PERSEAS 3:0

48e minuut.
Siokos rent richting de bal. Mirinas onderschept slim de pass. Mirinas speelt de bal door. Logothetidis rent richting de bal. Logothetidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Logothetidis verovert de bal door een tackle van achteren. Siokos is nu in balbezit. Logothetidis probeert naar een medespeler te passen. Kaldaras rent richting de bal. Kaldaras schiet op doel. Galantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Theodoridis speelt de bal door. Siokos is nu in balbezit. Logothetidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldaras is nu in balbezit. Kaldaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - PERSEAS 4:0

77e minuut.
Genitsaris probeert de bal met de borst te controleren. Xarchakos is nu in balbezit. Xarchakos speelt de bal door. Aganthos is nu in balbezit. Aganthos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Theodoridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodoridis geeft de bal voor. Ntikoudis kopt de bal weg. Kaldaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Theodoridis geeft een hoge lob. Theotokopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis rent richting de bal. Charalabakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charalabakis haalt uit met een fantastische trap. Vlastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Efstratiou met de inworp. Ntikoudis rent richting de bal. Pylarinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntikoudis geeft de bal voor. Galantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kratoumenoi 42%, PERSEAS 58%.
kratoumenoi - PERSEAS 4:0