Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympiakos fc PAOK-FC
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Katachanas rent richting de bal. Taktikos onderschept slim de pass. Taktikos speelt de bal door. Klungelig pakt Mikes de bal. Mikes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Falireas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes verovert de bal door een tackle van achteren. Taktikos rent richting de bal. Mikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Manolarakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkemezos is nu in balbezit. Manolarakis begaat een overtreding. Manolarakis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Theodosiadis rent richting de bal. Theodosiadis met een sublieme pass. Katachanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Katachanas geeft de bal voor. Kousas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mavrodoulakis zal de hoekschop nemen. Psaltis controleert de bal met de borst. Karabournis bokst de bal weg.

16e minuut.
Psaltis speelt de bal door. Armenis rent richting de bal. Kousas onderschept slim de pass. Psaltis rent richting de bal. Kousas onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebeirikos met een snelle inworp. Katachanas rent richting de bal. Taktikos verovert de bal door een tackle van achteren. Taktikos passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Falireas is nu in balbezit. Athanasoulas onderschept slim de pass. Athanasoulas geeft de bal voor. Filippotis rent richting de bal. Filippotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Falireas de bal. Falireas speelt de bal door. Filippotis is nu in balbezit. Kousas rent richting de bal. Kousas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympiakos fc - PAOK-FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympiakos fc 53%, PAOK-FC 47%.
olympiakos fc - PAOK-FC 0:1

51e minuut.
Theodosiadis is nu in balbezit. Theodosiadis passt de bal zonder na te denken. Psaltis probeert de bal aan de voet te houden. Filippotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippotis haalt uit met een fantastische trap. Karabournis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Theodosiadis geeft een lange en hoge pass. Karabournis met een sublieme pass. Daar is Konitopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodosiadis is nu in balbezit. Theodosiadis haalt uit met een fantastische trap. Karabournis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympiakos fc 63%, PAOK-FC 37%.
olympiakos fc - PAOK-FC 0:1