Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodos Cyclones kratoumenoi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Perperidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Logothetidis is nu in balbezit. Logothetidis passt de bal met de wreef. Kaldaras is nu in balbezit. Kaldaras schiet op doel. Stratigos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodos Cyclones - kratoumenoi 0:1

10e minuut.
Logothetidis is nu in balbezit. Kaldaras rent richting de bal. Kaldaras passt de bal in één keer door. Logothetidis is nu in balbezit. Logothetidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sorotos is nu in balbezit. Ntikoudis is nu in balbezit. Sorotos verovert de bal door een tackle van achteren. Sorotos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Logothetidis verovert de bal door een tackle van achteren. Logothetidis probeert naar een medespeler te passen. Kaldaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldaras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Daar is Diamantakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydraios kopt de bal weg. Gravanis heeft problemen om de bal te vangen. Logothetidis rent richting de bal. Logothetidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodos Cyclones - kratoumenoi 0:2

39e minuut.
Georgakis rent richting de bal. Genitsaris onderschept slim de pass. Genitsaris geeft een hoge lob. Kaldaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodos Cyclones 57%, kratoumenoi 43%.
Rodos Cyclones - kratoumenoi 0:2

56e minuut.
Perperidis met de inworp. Logothetidis is nu in balbezit. Logothetidis passt de bal zonder na te denken. Kaldaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodos Cyclones - kratoumenoi 0:3

62e minuut.
Charisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charisis. Charisis krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Tzitzikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Georgakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgakis met een sublieme pass. Charisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charisis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sorotos speelt de bal door. Charisis is nu in balbezit. Genitsaris rent richting de bal. Charisis onderschept slim de pass. Charisis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodos Cyclones - kratoumenoi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodos Cyclones 51%, kratoumenoi 49%.
Rodos Cyclones - kratoumenoi 1:3