Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERSEAS SFK Pierikos
MACEDONIANS Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 23.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Dromokaitis onderschept slim de pass. Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oustabasidis. Oustabasidis krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Siokos met een sublieme pass. Sgouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouros passt de bal zonder na te denken. Koltsis rent richting de bal. Koltsis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mandalakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - SFK Pierikos 0:1

23e minuut.
Siokos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alefantos is nu in balbezit. Koltsis onderschept slim de pass. Mandalakis heeft problemen om de bal te vangen. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Xarchakos controleert de bal met de borst. Karagiopoulos rent richting de bal. Xarchakos onderschept slim de pass. Xarchakos draait met de bal, schiet en ... Alexandris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Moustakias is nu in balbezit. Xarchakos verovert de bal door een tackle van achteren. Sgouros is nu in balbezit. Xarchakos verovert de bal door een tackle van achteren. Xarchakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Alefantos rent richting de bal. Dromokaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Dromokaitis speelt de bal door. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSEAS 62%, SFK Pierikos 38%.
PERSEAS - SFK Pierikos 0:1

48e minuut.
Moustakias passt de bal met de wreef. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis passt de bal met de wreef. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Alefantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alefantos met een sublieme pass. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - SFK Pierikos 0:2

65e minuut.
Xarchakos kopt de bal weg. Karagiopoulos rent richting de bal. Aganthos verovert de bal door een tackle van achteren. Aganthos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Aganthos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goumas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gravanis heeft problemen om de bal te vangen. Siokos is nu in balbezit. Gravanis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gravanis krijgt een gele kaart. Siokos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siokos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xarchakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xarchakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Koltsis rent richting de bal. Koltsis passt de bal met de wreef. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis schiet op doel. Galantis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - SFK Pierikos 0:3

85e minuut.
Kountouriotis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dromokaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koltsis is nu in balbezit. Koltsis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - SFK Pierikos 0:4

87e minuut.
Klungelig pakt Koltsis de bal. Siokos is nu in balbezit. Siokos passt de bal zonder na te denken. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSEAS 61%, SFK Pierikos 39%.
PERSEAS - SFK Pierikos 0:4