Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFK Pierikos PERSEAS
Normal Tactiek MACEDONIANS
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.6
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Viglas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos begaat een overtreding. Koukodimos krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gravanis verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakias rent richting de bal. Moustakias speelt de bal door. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - PERSEAS 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gravanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moustakias probeert naar een medespeler te passen. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Mandalakis onderschept slim de pass. Mandalakis probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis rent richting de bal. Oustabasidis geeft de bal voor. Koukodimos kopt de bal weg. Galantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pylarinos rent richting de bal. Koltsis verovert de bal door een tackle van achteren. Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 40%, PERSEAS 60%.
SFK Pierikos - PERSEAS 1:0

83e minuut.
Moustakias onderschept slim de pass. Moustakias passt de bal met de wreef. Charalabakis is nu in balbezit. Charalabakis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Papageorgopoulos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 36%, PERSEAS 64%.
SFK Pierikos - PERSEAS 1:0