Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK-FC roviata
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Mavrodoulakis is nu in balbezit. Mavrodoulakis passt de bal met de wreef. Sotiriadis speelt de bal door. Kainourgios rent richting de bal. Kainourgios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK-FC - roviata 0:1

8e minuut.
Papadodimas rent richting de bal. Inworp. Mavrodoulakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kousas rent richting de bal. Kousas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Katachanas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kainourgios rent richting de bal. Sotiriadis is nu in balbezit. Sotiriadis schiet op doel. Agathaggelou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK-FC - roviata 0:2

15e minuut.
Moukeas probeert de bal met de borst te controleren. Moukeas geeft een lange en hoge pass. Fragiadakis kopt de bal weg. Sotiriadis is nu in balbezit. Sotiriadis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tsandes rent richting de bal. Kousas is nu in balbezit. Tsandes is nu in balbezit. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsandes met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bosganas met een harde bal richting middenveld. Liolios kopt de bal weg. Kainourgios rent richting de bal. Moukeas verovert de bal door een tackle van achteren. Moukeas speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tsiftsakis passt de bal in één keer door. Sotiriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotiriadis passt de bal in één keer door. Kainourgios rent richting de bal. Kainourgios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Niklitsiotis speelt de bal door. Katachanas probeert de bal met de borst te controleren. Kainourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kainourgios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK-FC - roviata 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK-FC 46%, roviata 54%.
PAOK-FC - roviata 0:3

47e minuut.
Filippotis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsandes rent richting de bal. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis haalt uit met een fantastische trap. Bosganas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK-FC - roviata 1:3

52e minuut.
Theodosiadis met een snelle inworp. Tsandes geeft een lange en hoge pass. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis haalt uit met een fantastische trap. Bosganas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK-FC - roviata 2:3

52e minuut.
Daar is Kousas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousas passt de bal in één keer door. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis draait met de bal, schiet en ... Kamaros probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAOK-FC - roviata 3:3

54e minuut.
Klungelig pakt Kainourgios de bal. Kousas verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Liolios zijn tegenspeler op de grond. Liolios krijgt een gele kaart. Kousas raakt geblesseerd tijdens het duel. Liolios geeft de bal voor. Katachanas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filippotis rent richting de bal. Filippotis haalt uit met een fantastische trap. Bosganas bokst de bal weg.

69e minuut.
Filippotis passt de bal zonder na te denken. Niklitsiotis rent richting de bal. Niklitsiotis geeft een hoge lob. Kousas rent richting de bal. Kousas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Theodosiadis onderschept slim de pass. Filippotis is nu in balbezit. Tsandes probeert naar een medespeler te passen. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsandes rent richting de bal. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK-FC 26%, roviata 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAOK-FC - roviata 3:3