Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C PANACHAIKI olympiakos fc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Kabouridis onderschept slim de pass. Kabouridis geeft de bal voor. Daar is Kounenakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Kotsonis de bal. Kabouridis onderschept slim de pass. Kabouridis met een sublieme pass. Taktikos is nu in balbezit. Taktikos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kastanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastanis geeft de bal voor. Dogas heeft problemen om de bal te vangen. Dogas draait met de bal, schiet en ... Psalidakis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PANACHAIKI - olympiakos fc 1:0

29e minuut.
Kastanis geeft een hoge lob. Kabouridis rent richting de bal. Dogas onderschept slim de pass. Dogas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PANACHAIKI 56%, olympiakos fc 44%.
F.C PANACHAIKI - olympiakos fc 1:0

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Psalidakis met een harde bal richting middenveld. Tsakiridis kopt de bal weg. Dogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PANACHAIKI 56%, olympiakos fc 44%.
F.C PANACHAIKI - olympiakos fc 1:0