Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFK Pierikos kratoumenoi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Doeltrap. Tsantalis trapt de bal weg. Logothetidis kopt de bal weg. Kaldaras is nu in balbezit. Kaldaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - kratoumenoi 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Kaldaras de bal. Gravanis is nu in balbezit. Gravanis geeft een hoge lob. Vouros rent richting de bal. Dromokaitis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mandalakis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SFK Pierikos - kratoumenoi 1:1

24e minuut.
Logothetidis rent richting de bal. Logothetidis speelt de bal door. Klungelig pakt Kaldaras de bal. Kaldaras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karagiopoulos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sgouros geeft een lange en hoge pass. Dromokaitis speelt de bal door. Theotokopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - kratoumenoi 2:1

33e minuut.
Genitsaris speelt de bal door. Stratakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratakis probeert naar een medespeler te passen. Kaldaras rent richting de bal. Kaldaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis geeft een lange en hoge pass. Theotokopoulos rent richting de bal. Mandalakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mandalakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - kratoumenoi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 41%, kratoumenoi 59%.
SFK Pierikos - kratoumenoi 3:1

56e minuut.
Doeltrap. Tsantalis met een harde bal richting middenveld. Kaldaras is nu in balbezit. Logothetidis is nu in balbezit. Logothetidis schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Alexandris trapt de bal weg. Vouros kopt de bal weg. Logothetidis probeert naar een medespeler te passen. Kaldaras rent richting de bal. Kaldaras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Papageorgopoulos geeft een hoge lob. Koltsis kopt de bal weg. Klungelig pakt Theotokopoulos de bal. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Theotokopoulos kopt de bal weg. Moustakias heeft problemen om de bal te vangen. Perperidis met een sublieme pass. Kaldaras is nu in balbezit. Kaldaras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - kratoumenoi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 50%, kratoumenoi 50%.
SFK Pierikos - kratoumenoi 3:2