Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kratoumenoi SFK Pierikos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24.2
average Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen average


13e minuut.
Klungelig pakt Ntikoudis de bal. Moustakias is nu in balbezit. Moustakias geeft de bal voor. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis haalt uit met een fantastische trap. Vlastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sgouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Logothetidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Logothetidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genitsaris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alexandris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaldaras rent richting de bal. Kaldaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - SFK Pierikos 1:0

19e minuut.
Logothetidis is nu in balbezit. Moustakias verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakias passt de bal in één keer door. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kratoumenoi - SFK Pierikos 1:1

35e minuut.
Stratakis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vouros met de inworp. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis geeft de bal voor. Vlastos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Koukodimos neemt de hoekschop. Genitsaris heeft problemen om de bal te vangen. Sgouros rent richting de bal. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - SFK Pierikos 1:2

40e minuut.
Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos geeft een hoge lob. Tsantalis heeft problemen om de bal te vangen. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - SFK Pierikos 1:3

42e minuut.
Doeltrap. Vlastos trapt de bal weg. Moustakias kopt de bal weg. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... Vlastos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - SFK Pierikos 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kratoumenoi 66%, SFK Pierikos 34%.
kratoumenoi - SFK Pierikos 1:4

71e minuut.
Moustakias verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakias met een sublieme pass. Koltsis rent richting de bal. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Genitsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsis onderschept slim de pass. Koltsis geeft de bal voor. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kratoumenoi - SFK Pierikos 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kratoumenoi 57%, SFK Pierikos 43%.
kratoumenoi - SFK Pierikos 1:5