Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympiakos fc roviata
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Sotiriadis verovert de bal door een tackle van achteren. Sotiriadis passt de bal in één keer door. Kainourgios is nu in balbezit. Kainourgios haalt uit met een fantastische trap. Karabournis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olympiakos fc - roviata 0:1

26e minuut.
Psaltis geeft een hoge lob. Fragiadakis rent richting de bal. Mikes maakt een afschuwelijke overtreding. Mikes krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Karabournis speelt de bal door. Kabouridis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sotiriadis rent richting de bal. Kainourgios rent richting de bal. Kainourgios haalt uit met een fantastische trap. Karabournis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
olympiakos fc - roviata 0:2

35e minuut.
Mikes passt de bal in één keer door. Taktikos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liolios. Liolios krijgt een gele kaart. Taktikos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taktikos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympiakos fc 53%, roviata 47%.
olympiakos fc - roviata 0:2

64e minuut.
Konitopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Dianellos met een snelle inworp. Sotiriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotiriadis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kainourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouridis onderschept slim de pass. Sotiriadis is nu in balbezit. Kainourgios is nu in balbezit. Kainourgios haalt uit met een fantastische trap. Karabournis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
olympiakos fc - roviata 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympiakos fc 46%, roviata 54%.
olympiakos fc - roviata 0:3