Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFK Pierikos olympiakos fc
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Manolarakis verovert de bal door een tackle van achteren. Sgouros verovert de bal door een tackle van achteren. Sgouros geeft de bal voor. Daar is Mandalakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandalakis haalt uit met een fantastische trap. Karabournis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - olympiakos fc 1:0

5e minuut.
Koltsis rent richting de bal. Kabouridis onderschept slim de pass. Kabouridis geeft de bal voor. Sgouromallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouromallis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sgouros geeft de bal voor. Koukodimos kopt de bal weg. Gravanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes verovert de bal door een tackle van achteren. Mikes haalt uit met een fantastische trap. Alexandris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Manolarakis rent richting de bal. Dromokaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Dromokaitis geeft een lange en hoge pass. Mandalakis krijgt zijn hoofd ertegen. Karabournis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - olympiakos fc 2:0

20e minuut.
Kabouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakias onderschept slim de pass. Moustakias passt de bal met de wreef. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Papageorgopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ebeirikos de bal. Gravanis begaat een overtreding. Gravanis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Taktikos controleert de bal met de borst. Moustakias rent richting de bal. Moustakias passt de bal met de wreef. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dromokaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Dromokaitis met een sublieme pass. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... Karabournis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mikes speelt de bal door. Manolarakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sgouros. Sgouros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 57%, olympiakos fc 43%.
SFK Pierikos - olympiakos fc 2:0

65e minuut.
Mikes is nu in balbezit. Karagiopoulos rent richting de bal. Mikes verovert de bal door een tackle van achteren. Mikes haalt uit met een fantastische trap. Alexandris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - olympiakos fc 2:1

67e minuut.
Sgouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouros geeft een hoge lob. Psaltis rent richting de bal. Mandalakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mandalakis schiet op doel. Karabournis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karabournis met een sublieme pass. Papageorgopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taktikos onderschept slim de pass. Taktikos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Manolarakis rent richting de bal. Sgouros onderschept slim de pass. Sgouros speelt de bal door. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - olympiakos fc 3:1

75e minuut.
Dromokaitis kopt de bal weg. Daar is Koltsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moustakias probeert naar een medespeler te passen. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Koltsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sgouros is nu in balbezit. Sgouros probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis geeft een lange en hoge pass. Karabournis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 32%, olympiakos fc 68%.
SFK Pierikos - olympiakos fc 3:1