Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERSEAS F.C PANACHAIKI
MACEDONIANS Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kotsonis probeert naar een medespeler te passen. Stasinopoulos rent richting de bal. Stasinopoulos met een sublieme pass. Dogas heeft problemen om de bal te vangen. Dogas haalt uit met een fantastische trap. Galantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fermas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kastanis heeft problemen om de bal te vangen. Kastanis geeft de bal voor. Dogas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tziortzopoulos rent richting de bal. Tziortzopoulos met een sublieme pass. Dogas rent richting de bal. Dogas draait met de bal, schiet en ... Galantis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - F.C PANACHAIKI 0:1

32e minuut.
Tziortzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Siokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsonis begaat een overtreding. Siokos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siokos kan niet meer verder spelen. Vlachakis komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kastanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charalabakis is nu in balbezit. Fermas is nu in balbezit. Fermas geeft een hoge lob. Dogas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSEAS 50%, F.C PANACHAIKI 50%.
PERSEAS - F.C PANACHAIKI 0:1

49e minuut.
Stasinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlachakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stasinopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlachakis speelt de bal door. Stasinopoulos neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - F.C PANACHAIKI 0:2

50e minuut.
Charalabakis is nu in balbezit. Charalabakis passt de bal in één keer door. Diamantopoulos is nu in balbezit. Aganthos onderschept slim de pass. Aganthos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pylarinos verovert de bal door een tackle van achteren. Pylarinos met een sublieme pass. Vlachakis met een sublieme pass. Xarchakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xarchakos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kotsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsonis geeft de bal voor. Rentifis rent richting de bal. Rentifis geeft een hoge lob. Dogas probeert de bal met de borst te controleren. Galantis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSEAS 57%, F.C PANACHAIKI 43%.
PERSEAS - F.C PANACHAIKI 0:2