Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFK Pierikos PAOK-FC
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Kerkemezos rent richting de bal. Kerkemezos met een sublieme pass. Filippotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas draait met de bal, schiet en ... Alexandris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Moukeas onderschept slim de pass. Moukeas passt de bal zonder na te denken. Niklitsiotis probeert de bal met de borst te controleren. Koltsis rent richting de bal. Koltsis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - PAOK-FC 1:0

8e minuut.
Sgouros geeft een lange en hoge pass. Mandalakis rent richting de bal. Moukeas begaat een overtreding. Moukeas krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Niklitsiotis geeft een hoge lob. Karagiopoulos is nu in balbezit. Filippotis onderschept slim de pass. Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SFK Pierikos - PAOK-FC 1:1

27e minuut.
Inworp. Niklitsiotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Theodosiadis de bal. Theodosiadis geeft een hoge lob. Filippotis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos geeft een lange en hoge pass. Daar is Koltsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katachanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Katachanas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Niklitsiotis probeert naar een medespeler te passen. Vouros rent richting de bal. Vouros geeft de bal voor. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Inworp. Koukodimos met een snelle inworp. Niklitsiotis controleert de bal met de borst. Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsis passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 60%, PAOK-FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SFK Pierikos - PAOK-FC 1:1

58e minuut.
Kerkemezos kan de bal niet met de borst controleren. Moustakias rent richting de bal. Moustakias passt de bal zonder na te denken. Theodosiadis rent richting de bal. Theodosiadis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Karagiopoulos is nu in balbezit. Karagiopoulos geeft een hoge lob. Mandalakis rent richting de bal. Koltsis rent richting de bal. Koltsis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Theodosiadis geeft een lange en hoge pass. Karagiopoulos kopt de bal weg. Kousas rent richting de bal. Kousas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Papageorgopoulos de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Moustakias passt de bal in één keer door. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis passt de bal in één keer door. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos geeft de bal voor. Agathaggelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 64%, PAOK-FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SFK Pierikos - PAOK-FC 1:1