Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK-FC SFK Pierikos
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.7
unsatisfactory Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Vouros verovert de bal door een tackle van achteren. Vouros geeft een lange en hoge pass. Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis rent richting de bal. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Vouros is nu in balbezit. Vouros speelt de bal door. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Koinousis is nu in balbezit. Koinousis geeft een lange en hoge pass. Mavrodoulakis kopt de bal weg. Koltsis rent richting de bal. Koltsis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK-FC 49%, SFK Pierikos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAOK-FC - SFK Pierikos 0:0

53e minuut.
Koukodimos met een snelle inworp. Sgouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkemezos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerkemezos krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Koltsis geeft de bal voor. Koukodimos kopt de bal weg. Niklitsiotis heeft problemen om de bal te vangen. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis schiet op doel. Agathaggelou bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Filippotis met een sublieme pass. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis probeert naar een medespeler te passen. Dromokaitis is nu in balbezit. Dromokaitis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK-FC - SFK Pierikos 0:1

84e minuut.
Vouros onderschept slim de pass. Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsis passt de bal met de wreef. Mandalakis is nu in balbezit. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... Agathaggelou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK-FC - SFK Pierikos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK-FC 50%, SFK Pierikos 50%.
PAOK-FC - SFK Pierikos 0:2