Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympiakos fc PERSEAS
Normal Tactiek MACEDONIANS
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Galantis met een harde bal richting middenveld. Manolarakis heeft problemen om de bal te vangen. Taktikos met een sublieme pass. Xarchakos is nu in balbezit. Xarchakos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Psalidakis de bal. Xarchakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xarchakos haalt uit met een fantastische trap. Karabournis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Armenis is nu in balbezit. Aganthos onderschept slim de pass. Aganthos probeert naar een medespeler te passen. Xarchakos rent richting de bal. Xarchakos haalt uit met een fantastische trap. Karabournis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
olympiakos fc - PERSEAS 0:1

14e minuut.
Armenis geeft een lange en hoge pass. Ebeirikos rent richting de bal. Oustabasidis begaat een overtreding. Oustabasidis krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kyriopoulos speelt de bal door. Charalabakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charalabakis passt de bal met de wreef. Aganthos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aganthos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Sgouromallis verovert de bal door een tackle van achteren. Sgouromallis passt de bal zonder na te denken. Ebeirikos met een sublieme pass. Mikes is nu in balbezit. Mikes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
olympiakos fc - PERSEAS 1:1

41e minuut.
Taktikos verovert de bal door een tackle van achteren. Taktikos speelt de bal door. Daar is Kountouriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikes is nu in balbezit. Mikes schiet op doel. Galantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympiakos fc 51%, PERSEAS 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olympiakos fc - PERSEAS 1:1

59e minuut.
Alefantos rent richting de bal. Sgouromallis onderschept slim de pass. Sgouromallis passt de bal zonder na te denken. Taktikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taktikos met een sublieme pass. Paal!

66e minuut.
Theodoridis probeert de bal aan de voet te houden. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas probeert naar een medespeler te passen. Mikes is nu in balbezit. Mikes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Siokos is nu in balbezit. Siokos geeft een lange en hoge pass. Psalidakis rent richting de bal. Xarchakos onderschept slim de pass. Xarchakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Aganthos speelt de bal door. Manolarakis rent richting de bal. Manolarakis met een sublieme pass. Xarchakos is nu in balbezit. Xarchakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympiakos fc 52%, PERSEAS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olympiakos fc - PERSEAS 1:1