Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERSEAS PAOK-FC
MACEDONIANS Tactiek 352
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Viglas is nu in balbezit. Mavrodoulakis is nu in balbezit. Viglas onderschept slim de pass. Viglas geeft een hoge lob. Xarchakos kopt de bal weg. Agathaggelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kerkemezos is nu in balbezit. Kerkemezos passt de bal zonder na te denken. Filippotis rent richting de bal. Filippotis schiet op doel. Galantis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kountouriotis controleert de bal met de borst. Filippotis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - PAOK-FC 0:1

30e minuut.
Alefantos rent richting de bal. Alefantos speelt de bal door. Kerkemezos rent richting de bal. Daar is Filippotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Xarchakos is nu in balbezit. Koinousis is nu in balbezit. Koinousis geeft een hoge lob. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - PAOK-FC 0:2

37e minuut.
Alefantos met een sublieme pass. Kountouriotis rent richting de bal. Filippotis onderschept slim de pass. Filippotis draait met de bal, schiet en ... Galantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Theodoridis passt de bal in één keer door. Dimitropoulos rent richting de bal. Aganthos verovert de bal door een tackle van achteren. Aganthos passt de bal met de wreef. Charalabakis probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Aganthos is nu in balbezit. Charalabakis is nu in balbezit. Charalabakis met een sublieme pass. Xarchakos is nu in balbezit. Xarchakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - PAOK-FC 1:2

43e minuut.
Moukeas geeft een lange en hoge pass. Daar is Viglas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousas rent richting de bal. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - PAOK-FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSEAS 58%, PAOK-FC 42%.
PERSEAS - PAOK-FC 1:3

51e minuut.
Xarchakos heeft problemen om de bal te vangen. Niklitsiotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xarchakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Siokos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kyriopoulos geeft een hoge lob. Theodoridis rent richting de bal. Theodoridis speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dimitropoulos rent richting de bal. Dimitropoulos geeft een hoge lob. Filippotis is nu in balbezit. Filippotis haalt uit met een fantastische trap. Galantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - PAOK-FC 1:4

66e minuut.
Kousas rent richting de bal. Filippotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippotis met een sublieme pass. Kousas is nu in balbezit. Kousas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PERSEAS - PAOK-FC 1:5

70e minuut.
Tsandes passt de bal zonder na te denken. Siokos rent richting de bal. Kerkemezos maakt een afschuwelijke overtreding. Kerkemezos krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Viglas geeft een hoge lob. Inworp. Moukeas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mavrodoulakis is nu in balbezit. Mavrodoulakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSEAS 60%, PAOK-FC 40%.
PERSEAS - PAOK-FC 1:5