Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SFK Pierikos roviata
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Mandalakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mandalakis met een sublieme pass. Koltsis is nu in balbezit. Koltsis draait met de bal, schiet en ... Bosganas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - roviata 1:0

14e minuut.
Sgouros verovert de bal door een tackle van achteren. Sgouros met een sublieme pass. Dromokaitis geeft een hoge lob. Daar is Mandalakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koltsis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sotiriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotiriadis passt de bal met de wreef. Kainourgios is nu in balbezit. Kainourgios schiet op doel. Alexandris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SFK Pierikos - roviata 1:1

20e minuut.
Kamaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouros verovert de bal door een tackle van achteren. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis schiet op doel. Plitas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dromokaitis zal de hoekschop nemen. Bosganas met een sublieme pass. Moustakias kopt de bal weg. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Koltsis met een sublieme pass. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragiadakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mandalakis raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Koltsis neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vouros geeft de bal voor. Fragiadakis met een sublieme pass. Moustakias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kainourgios verovert de bal door een tackle van achteren. Kainourgios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 38%, roviata 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SFK Pierikos - roviata 1:1

50e minuut.
Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Siokos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gravanis. Gravanis krijgt een gele kaart. Siokos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Mandalakis passt de bal zonder na te denken. Sgouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouros passt de bal met de wreef. Mandalakis rent richting de bal. Mandalakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - roviata 2:1

57e minuut.
Mandalakis met een sublieme pass. Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragiadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsis onderschept slim de pass. Koltsis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - roviata 3:1

68e minuut.
Sotiriadis speelt de bal door. Papageorgopoulos is nu in balbezit. Kainourgios onderschept slim de pass. Kainourgios schiet op doel. Alexandris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SFK Pierikos - roviata 3:2

79e minuut.
Kamaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsis verovert de bal door een tackle van achteren. Koltsis met een sublieme pass. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... Bosganas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SFK Pierikos 37%, roviata 63%.
SFK Pierikos - roviata 3:2