Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roviata SFK Pierikos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Bosganas met een sublieme pass. Moustakias kopt de bal weg. Kamaros is nu in balbezit. Mandalakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mandalakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roviata - SFK Pierikos 0:1

4e minuut.
Koltsis passt de bal met de wreef. Koukodimos is nu in balbezit. Siokos is nu in balbezit. Koukodimos onderschept slim de pass. Koukodimos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bosganas speelt de bal door. Klungelig pakt Papageorgopoulos de bal. Kainourgios rent richting de bal. Sotiriadis rent richting de bal. Sotiriadis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dromokaitis probeert naar een medespeler te passen. Sotiriadis probeert naar een medespeler te passen. Moustakias rent richting de bal. Kainourgios onderschept slim de pass. Kainourgios draait met de bal, schiet en ... Alexandris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
roviata - SFK Pierikos 1:1

42e minuut.
Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Koltsis is nu in balbezit. Koltsis haalt uit met een fantastische trap. Plitas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roviata 47%, SFK Pierikos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roviata - SFK Pierikos 1:1

61e minuut.
Plitas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dromokaitis met een snelle inworp. Koltsis is nu in balbezit. Koltsis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vouros met de inworp. Sgouros geeft een lange en hoge pass. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis draait met de bal, schiet en ... Koukodimos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos speelt de bal door. Kamaros probeert naar een medespeler te passen. Mandalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprogerakas onderschept slim de pass. Asprogerakas passt de bal in één keer door. Sotiriadis is nu in balbezit. Sotiriadis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandalakis is nu in balbezit. Koltsis is nu in balbezit. Koltsis schiet op doel. Bosganas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roviata - SFK Pierikos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roviata 63%, SFK Pierikos 37%.
roviata - SFK Pierikos 1:2