Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THYELA kristian
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Akritidis passt de bal in één keer door. Bouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ieremiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Ieremiadis haalt uit met een fantastische trap. Kontominas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Foukakis speelt de bal door. Savoidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoidakis speelt de bal door. Venetis rent richting de bal. Venetis draait met de bal, schiet en ... Tsirigotakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foukakis rent richting de bal. Foukakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THYELA - kristian 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THYELA 42%, kristian 58%.
THYELA - kristian 1:0

50e minuut.
Venetis passt de bal in één keer door. Mimigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukakis verovert de bal door een tackle van achteren. Venetis rent richting de bal. Venetis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Polykandriotis rent richting de bal. Polykandriotis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mimigiannis de bal onder controle te krijgen. Venetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Venetis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Karatziobalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos is nu in balbezit. Lagos onderschept slim de pass. Lagos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THYELA - kristian 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THYELA 43%, kristian 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THYELA - kristian 1:1