Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MatrixAE kristian
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Aiginitis geeft de bal voor. Inworp. Akritidis met een snelle inworp. Lagos rent richting de bal. Lagos schiet op doel. Damianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Virvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos passt de bal zonder na te denken. Ieremiadis rent richting de bal. Ieremiadis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Akritidis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akritidis met de inworp. Lagos is nu in balbezit. Lagos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stivaktakis geeft de bal voor. Akritidis is nu in balbezit. Akritidis passt de bal zonder na te denken. Ieremiadis heeft problemen om de bal te vangen. Ieremiadis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Deliezas rent richting de bal. Patetsos onderschept slim de pass. Papadogiannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Provataris bereikt de bal nog maar net als eerste. Provataris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MatrixAE - kristian 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MatrixAE 65%, kristian 35%.
MatrixAE - kristian 1:0

55e minuut.
Nebegleras geeft de bal voor. Provataris bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Stivaktakis ... Strafschop! Directe rode kaart, Stivaktakis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stivaktakis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Provataris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Patetsos neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MatrixAE - kristian 2:0

56e minuut.
Deliezas kopt de bal weg. Patetsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadogiannakis maakt een afschuwelijke overtreding. Patetsos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Patetsos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Giorikas geeft een lange en hoge pass. Tsiantakis kopt de bal weg. Papadogiannakis heeft problemen om de bal te vangen. Provataris rent richting de bal. Provataris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Deliezas met de inworp. Akritidis is nu in balbezit. Akritidis geeft een hoge lob. Karatziobalis heeft problemen om de bal te vangen. Ieremiadis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Karatziobalis verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal met de wreef. Ieremiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ieremiadis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MatrixAE 41%, kristian 59%.
MatrixAE - kristian 2:0