Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
over me teteks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkovski onderschept slim de pass. Zajkovski geeft een lange en hoge pass. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
over me - teteks 0:1

6e minuut.
Merakovski rent richting de bal. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Merakovski is nu in balbezit. Merakovski probeert naar een medespeler te passen. Trajčev onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ passt de bal in één keer door. Parličev rent richting de bal. Mučitanov is nu in balbezit. Mučitanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Georgievski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Georgievski kan niet meer verder spelen. Janev komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Benkovski probeert naar een medespeler te passen. Merakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merakovski probeert naar een medespeler te passen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkovski speelt de bal door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel. Ignjatovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
over me - teteks 0:2

44e minuut.
Jovanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanovski met een sublieme pass. Mučitanov is nu in balbezit. Mučitanov draait met de bal, schiet en ... Kralevski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
over me - teteks 1:2

44e minuut.
Parličev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moskov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: over me 53%, teteks 47%.
over me - teteks 1:2

66e minuut.
Daar is Obetkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkovski speelt de bal door. Asenov is nu in balbezit. Asenov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Markov geeft een hoge lob. Inworp. Zajkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Karandžulov geeft een hoge lob. Merakovski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Karandžulov ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karandžulov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Merakovski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Merakovski kan niet meer verder spelen. Boseovski komt het veld opgelopen. Benkovski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
over me - teteks 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: over me 61%, teteks 39%.
over me - teteks 1:3