Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
illija Vardar Elite 7
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Daar is Gogov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovčev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gogov. Gogov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gogov verovert de bal door een tackle van achteren. Gogov passt de bal met de wreef. Panovski rent richting de bal. Panovski haalt uit met een fantastische trap. Končaliev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vaskov probeert naar een medespeler te passen. Jovčev is nu in balbezit. Jovčev probeert naar een medespeler te passen. Suleski rent richting de bal. Suleski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Panovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panovski de bal. Panovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vaskov met een harde bal richting middenveld. Panovski kopt de bal weg. Andonov heeft problemen om de bal te vangen. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
illija - Vardar Elite 7 0:1

37e minuut.
Spasov onderschept slim de pass. Gogov onderschept slim de pass. Gogov met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Suleski rent richting de bal. Jovčev is nu in balbezit. Kostov onderschept slim de pass. Suleski verovert de bal door een tackle van achteren. Suleski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: illija 56%, Vardar Elite 7 44%.
illija - Vardar Elite 7 0:1

57e minuut.
Andonov rent richting de bal. Panovski is nu in balbezit. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski rent richting de bal. Panovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
illija - Vardar Elite 7 0:2

61e minuut.
Zibrecki geeft een hoge lob. Inworp. Misajlovski met een snelle inworp. Jovčev rent richting de bal. Jovčev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hristov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Davidov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: illija 60%, Vardar Elite 7 40%.
illija - Vardar Elite 7 0:2