Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
markos club teteks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Babunski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgievski geeft de bal voor. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Maznov is nu in balbezit. Kitanov is nu in balbezit. Kitanov passt de bal zonder na te denken. Babunski rent richting de bal. Babunski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgievski met een sublieme pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski is nu in balbezit. Benkovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hristov geeft de bal voor. Kitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitanov passt de bal zonder na te denken. Babunski is nu in balbezit. Babunski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
markos club - teteks 1:0

14e minuut.
Kitanov rent richting de bal. Kostadinov onderschept slim de pass. Kostadinov geeft een lange en hoge pass. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Trpenovski kopt de bal weg. Maznov kan de bal niet met de borst controleren. Donev speelt de bal door. Babunski is nu in balbezit. Babunski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trpenovski geeft een hoge lob. Kostadinov is nu in balbezit. Met opzet legt Kitanov zijn tegenspeler op de grond. Kitanov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Asenov rent richting de bal. Benkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski rent richting de bal. Benkovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Panov met een harde bal richting middenveld. Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jovevski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maznov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov onderschept slim de pass. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
markos club - teteks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: markos club 58%, teteks 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
markos club - teteks 1:1

48e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski is nu in balbezit. Benkovski passt de bal in één keer door. Asenov rent richting de bal. Asenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Maznov onderschept slim de pass. Maznov probeert naar een medespeler te passen. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel. Sedloski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
markos club - teteks 1:2

60e minuut.
Asenov rent richting de bal. Radovski onderschept slim de pass. Benkovski onderschept slim de pass. Benkovski schiet op doel. Panov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
markos club - teteks 1:3

70e minuut.
Kitanov probeert naar een medespeler te passen. Babunski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babunski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kralevski de bal onder controle te krijgen. Vasilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
markos club - teteks 2:3

73e minuut.
Maznov kopt de bal weg. Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev geeft de bal voor. Vasilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kostadinov met de inworp. Merakovski geeft een lange en hoge pass. Trpenovski heeft problemen om de bal te vangen. Benkovski is nu in balbezit. Benkovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sedloski de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: markos club 52%, teteks 48%.
markos club - teteks 2:3