Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Pelister teteks
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Crvenkovski onderschept slim de pass. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev passt de bal in één keer door. Torov rent richting de bal. Torov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Asenov onderschept slim de pass. Asenov controleert de bal met de borst. Vangelov rent richting de bal. Asenov onderschept slim de pass. Asenov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pelister - teteks 0:1

8e minuut.
Maznov bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenkovski onderschept slim de pass. Crvenkovski speelt de bal door. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov draait met de bal, schiet en ... Donev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostadinov de bal onder controle te krijgen. Asenov rent richting de bal. Silanov is nu in balbezit. Asenov verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski geeft een hoge lob. Zmbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Janev onderschept slim de pass. Janev passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Benkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkovski maakt een afschuwelijke overtreding. Benkovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zajkovski probeert naar een medespeler te passen. Benkovski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pelister - teteks 0:2

37e minuut.
Zajkovski heeft problemen om de bal te vangen. Benkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkovski rent richting de bal. Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Silanov geeft de bal voor. Georgievski kopt de bal weg. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Benkovski is nu in balbezit. Benkovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Miserdovski met een harde bal richting middenveld. Georgievski kopt de bal weg. Daar is Zajkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pelister 60%, teteks 40%.
FK Pelister - teteks 0:2

56e minuut.
Donev speelt de bal door. Ġuriќiќ is nu in balbezit. Panovski begaat een overtreding. Panovski krijgt een gele kaart. Ġuriќiќ roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ġuriќiќ kan niet meer verder spelen. Boseovski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kostadinov met een sublieme pass. Georgievski is nu in balbezit. Georgievski met een sublieme pass. Klungelig pakt Benkovski de bal. Benkovski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Maznov is nu in balbezit. Maznov passt de bal met de wreef. Čučkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pelister 52%, teteks 48%.
FK Pelister - teteks 0:2