Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vardar Elite 7 teteks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Gogov met een snelle inworp. Černopeev controleert de bal met de borst. Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Asenov rent richting de bal. Asenov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Elite 7 - teteks 0:1

19e minuut.
Donev trapt de bal weg van het doel. Mangovski kan de bal niet met de borst controleren. Merakovski maakt een afschuwelijke overtreding. Merakovski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Panovski verovert de bal door een tackle van achteren. Georgievski is nu in balbezit. Panovski onderschept slim de pass. Panovski haalt uit met een fantastische trap. Antonov kopt de bal weg. Donev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Merakovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merakovski speelt de bal door. Benkovski probeert naar een medespeler te passen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov schiet op doel. Pascua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Elite 7 - teteks 0:2

36e minuut.
Daar is Andonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonov met een sublieme pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Donev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Elite 7 - teteks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Elite 7 49%, teteks 51%.
Vardar Elite 7 - teteks 1:2

61e minuut.
Kostadinov speelt de bal door. Benkovski probeert naar een medespeler te passen. Zibrecki rent richting de bal. Asenov onderschept slim de pass. Asenov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Boseovski met een sublieme pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov geeft de bal voor. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel. Pascua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Elite 7 53%, teteks 47%.
Vardar Elite 7 - teteks 1:2