Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jesmin BARCELONA FAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kostadinov onderschept slim de pass. Mitrevski is nu in balbezit. Gerasimovski verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gerasimovski passt de bal met de wreef. Inworp. Načev met de inworp. Petrevski geeft een hoge lob. Kostadinov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mitrevski is nu in balbezit. Mitrevski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vodeničarski de bal. Vodeničarski geeft de bal voor. Vaskov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mitrevski is nu in balbezit. Mitrevski passt de bal in één keer door. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Turundžov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velevski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sedloski met een snelle inworp. Velevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodeničarski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vodeničarski krijgt een gele kaart. Velevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velevski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gerasimovski geeft de bal voor. Silanov probeert de bal aan de voet te houden. Mitrevski is nu in balbezit. Mitrevski geeft een lange en hoge pass. Daar is Turundžov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jesmin - BARCELONA FAN 1:0

40e minuut.
Vaskov passt de bal met de wreef. Miloševski is nu in balbezit. Kostadinov begaat een overtreding. Kostadinov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jesmin 48%, BARCELONA FAN 52%.
jesmin - BARCELONA FAN 1:0

62e minuut.
Kuslev passt de bal zonder na te denken. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spirovski de bal onder controle te krijgen. Zdraveski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jesmin - BARCELONA FAN 1:1

70e minuut.
Petrevski probeert de bal met de borst te controleren. Petrevski geeft de bal voor. Silanov kopt de bal weg. Velevski is nu in balbezit. Velevski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kitinov is nu in balbezit. Kitinov met een sublieme pass. Vaskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jesmin 49%, BARCELONA FAN 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jesmin - BARCELONA FAN 1:1