Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
macedonia Pelister
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Kotev de bal. Ġošev onderschept slim de pass. Ġošev passt de bal met de wreef. Vangelov rent richting de bal. Vangelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
macedonia - Pelister 0:1

12e minuut.
Ġošev verovert de bal door een tackle van achteren. Ġošev met een sublieme pass. Vangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov schiet op doel. Neskovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macedonia - Pelister 0:2

19e minuut.
Ġošev rent richting de bal. Ġošev met een sublieme pass. Klungelig pakt Vangelov de bal. Vangelov schiet op doel. Neskovski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Trpeski is nu in balbezit. Ġošev verovert de bal door een tackle van achteren. Ġošev speelt de bal door. Vangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jovevski kopt de bal weg. Kotev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cvetanov. Cvetanov krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vidimce met een sublieme pass. Ġošev is nu in balbezit. Ġošev met een sublieme pass. Vangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov draait met de bal, schiet en ... Neskovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cvetanov onderschept slim de pass. Cvetanov probeert naar een medespeler te passen. Vidimce bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Vangelov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macedonia 70%, Pelister 30%.
macedonia - Pelister 0:2

53e minuut.
Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov geeft de bal voor. Kotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov onderschept slim de pass. Vangelov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ġošev passt de bal met de wreef. Vaskov rent richting de bal. Vangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Vangelov draait met de bal, schiet en ... Neskovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macedonia - Pelister 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macedonia 52%, Pelister 48%.
macedonia - Pelister 0:3