Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk Tikves jesmin
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Čadikovski is nu in balbezit. Čadikovski probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov schiet op doel. Dimitrov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk Tikves - jesmin 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Mitreski de bal. Kostadinov rent richting de bal. Mitreski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitreski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kosovič kopt de bal weg. Janevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitreski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitreski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

17e minuut.
Silanov onderschept slim de pass. Silanov geeft de bal voor. Naumov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Stavrik geeft een hoge lob. Inworp. Petrevski met een snelle inworp. Čadikovski is nu in balbezit. Čadikovski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sarafov passt de bal in één keer door. Stavrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Načev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stavrik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stavrik kan niet meer verder spelen. Mihov komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Velevski is nu in balbezit. Inworp. Stojkovski met de inworp. Gogov is nu in balbezit. Gogov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk Tikves 54%, jesmin 46%.
fk Tikves - jesmin 0:1

73e minuut.
Sedloski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojkovski met een snelle inworp. Gogov is nu in balbezit. Gogov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stojkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojkovski begaat een overtreding. Stojkovski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Načev kopt de bal weg. Gogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov met een sublieme pass. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sedloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovič verovert de bal door een tackle van achteren. Kosovič passt de bal met de wreef. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk Tikves 44%, jesmin 56%.
fk Tikves - jesmin 0:1