Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kf beshiktash macedonia
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Ognjanovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lekov komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Vidimce probeert naar een medespeler te passen. Simitčiev is nu in balbezit. Simitčiev met een sublieme pass. Pascua is nu in balbezit. Pascua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Grosev is nu in balbezit. Simitčiev is nu in balbezit. Simitčiev geeft een hoge lob. Pascua is nu in balbezit. Pascua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stojanov onderschept slim de pass. Vidimce verovert de bal door een tackle van achteren. Vidimce speelt de bal door. Klungelig pakt Krstev de bal. Krstev passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vladev heeft problemen om de bal te vangen. Mitrovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrovski geeft de bal voor. Pascua heeft problemen om de bal te vangen. Pascua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vidimce bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidimce geeft een lange en hoge pass. Bajevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soposki is nu in balbezit. Soposki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Bajevski met een snelle inworp. Talevski is nu in balbezit. Ignjatovski probeert naar een medespeler te passen. Krstev rent richting de bal. Krstev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kf beshiktash 30%, macedonia 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kf beshiktash - macedonia 0:0

57e minuut.
Talevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talevski geeft een lange en hoge pass. Vidimce rent richting de bal. Pascua onderschept slim de pass. Pascua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kf beshiktash - macedonia 1:0

60e minuut.
Vladev rent richting de bal. Mitrovski onderschept slim de pass. Mitrovski probeert naar een medespeler te passen. Pascua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Matov rent richting de bal. Simitčiev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matov. Matov krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Trpeski onderschept slim de pass. Trpeski speelt de bal door. Bajevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soposki verovert de bal door een tackle van achteren. Soposki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kf beshiktash 41%, macedonia 59%.
kf beshiktash - macedonia 1:0