Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefer Muce United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Gorceski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grozdanovski rent richting de bal. Grozdanovski speelt de bal door. Radovski rent richting de bal. Anastasiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Velevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pačev met een sublieme pass. Klungelig pakt Konstantinov de bal. Konstantinov speelt de bal door. Anastasiadis is nu in balbezit. Anastasiadis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Muce United 1:0

27e minuut.
Grozdanovski rent richting de bal. Korubinov verovert de bal door een tackle van achteren. Korubinov met een sublieme pass. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sefer - Muce United 1:1

36e minuut.
Dalkalačev verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkalačev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Petrov de bal onder controle te krijgen. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ schiet op doel. Levski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Grozdanovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konstantinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gligorov is nu in balbezit. Gligorov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Konstantinov met een sublieme pass. Gligorov rent richting de bal. Gligorov passt de bal met de wreef. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Muce United 1:2

45e minuut.
Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasiadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sefer - Muce United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefer 52%, Muce United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sefer - Muce United 2:2

52e minuut.
Turpin is nu in balbezit. Turpin met een sublieme pass. Anastasiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin is nu in balbezit. Turpin haalt uit met een fantastische trap. Velevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sefer - Muce United 3:2

55e minuut.
Jovevski is nu in balbezit. Dalkalačev onderschept slim de pass. Dalkalačev geeft een lange en hoge pass. Šapkarov is nu in balbezit. Šapkarov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Korubinov geeft een lange en hoge pass. Dalkalačev kopt de bal weg. Turpin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anastasiadis rent richting de bal. Anastasiadis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Turpin rent richting de bal. Turpin passt de bal in één keer door. Pačev rent richting de bal. Anastasiadis onderschept slim de pass. Anastasiadis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefer 41%, Muce United 59%.
sefer - Muce United 3:2