Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ththgfhgf KIKO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bogdanovski rent richting de bal. Angelevski is nu in balbezit. Angelevski met een sublieme pass. Grozdanovski heeft problemen om de bal te vangen. Grozdanovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Graniќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski passt de bal zonder na te denken. Panov rent richting de bal. Panov schiet op doel. Cončev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Angelevski rent richting de bal. Angelevski speelt de bal door. Apostolovski probeert naar een medespeler te passen. Grozdanovski rent richting de bal. Grozdanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Džerov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelevski rent richting de bal. Angelevski passt de bal met de wreef. Grozdanovski rent richting de bal. Grozdanovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Džerov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski speelt de bal door. Grozdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanovski schiet op doel. Kokarev bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Kostojčinovski de bal. Apostolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski passt de bal in één keer door. Grozdanovski rent richting de bal. Grozdanovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ththgfhgf - KIKO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ththgfhgf 63%, KIKO 37%.
ththgfhgf - KIKO 0:1

68e minuut.
Apostolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grozdanovski de bal. Grozdanovski draait met de bal, schiet en ... Kokarev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

72e minuut.
Graniќ is nu in balbezit. Panov onderschept slim de pass. Tolevski is nu in balbezit. Panov rent richting de bal. Panov draait met de bal, schiet en ... Cončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Simitčiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ththgfhgf - KIKO 1:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aleksandrov met een snelle inworp. Kostojčinovski rent richting de bal. Apostolovski verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolovski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Janev speelt de bal door. Apostolovski rent richting de bal. Apostolovski passt de bal met de wreef. Grozdanovski rent richting de bal. Grozdanovski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Traikov verovert de bal door een tackle van achteren. Traikov geeft de bal voor. Inworp. Dukov met een snelle inworp. Tolevski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ththgfhgf 46%, KIKO 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ththgfhgf - KIKO 1:1