Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AleksandarGergev Sase
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Stojanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanovski passt de bal met de wreef. Popov rent richting de bal. Popov haalt uit met een fantastische trap. Steriovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AleksandarGergev - Sase 0:1

14e minuut.
Damcevski passt de bal in één keer door. Čakalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vangelov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Stojanovski onderschept slim de pass. Stojanovski speelt de bal door. Ќosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov haalt uit met een fantastische trap. Hristov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AleksandarGergev 55%, Sase 45%.
AleksandarGergev - Sase 0:1

47e minuut.
Spirov rent richting de bal. Ќosev probeert naar een medespeler te passen. Damcevski is nu in balbezit. Spirov is nu in balbezit. Spirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski geeft de bal voor. Stanoev kan de bal niet met de borst controleren. Ќosev rent richting de bal. Ќosev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kralevski is nu in balbezit. Kralevski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miserdovski de bal. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov haalt uit met een fantastische trap. Hristov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Zlatarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatarev speelt de bal door. Stojanovski met een sublieme pass. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov schiet op doel. Steriovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korunovski zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AleksandarGergev 45%, Sase 55%.
AleksandarGergev - Sase 0:1