Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
so vikas be gvhbj
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 12.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Janevski rent richting de bal. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janevski rent richting de bal. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski haalt uit met een fantastische trap. Božinovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
so vikas be - gvhbj 0:1

8e minuut.
Radovski verovert de bal door een tackle van achteren. Janevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janevski rent richting de bal. Janevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
so vikas be - gvhbj 0:2

14e minuut.
Božinov is nu in balbezit. Božinov geeft de bal voor. Stanoev rent richting de bal. Parličev verovert de bal door een tackle van achteren. Parličev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Janevski is nu in balbezit. Radovski rent richting de bal. Radovski haalt uit met een fantastische trap. Krstev probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Siljanovski rent richting de bal. Siljanovski geeft een hoge lob. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: so vikas be 62%, gvhbj 38%.
so vikas be - gvhbj 0:2

55e minuut.
Cvetkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev verovert de bal door een tackle van achteren. Milev speelt de bal door. Parličev is nu in balbezit. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lukiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukiќ passt de bal met de wreef. Radovski is nu in balbezit. Janevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Sedloski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milev is nu in balbezit. Milev passt de bal zonder na te denken. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Milev verovert de bal door een tackle van achteren. Milev speelt de bal door. Stanoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev verovert de bal door een tackle van achteren. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sedloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedloski geeft de bal voor. Siljanovski is nu in balbezit. Radovski onderschept slim de pass. Radovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pogončev rent richting de bal. Janevski is nu in balbezit. Janevski passt de bal in één keer door. Parličev is nu in balbezit. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: so vikas be 41%, gvhbj 59%.
so vikas be - gvhbj 0:2