Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
borjan skopje
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


11e minuut.
Daar is Tošev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazov onderschept slim de pass. Lazov passt de bal in één keer door. Misajlovski is nu in balbezit. Misajlovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - skopje 1:0

13e minuut.
Salevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radovski controleert de bal met de borst. Radovski passt de bal met de wreef. Misajlovski is nu in balbezit. Misajlovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov verovert de bal door een tackle van achteren. Novakov met een sublieme pass. Damcevski is nu in balbezit. Damcevski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kuslev rent richting de bal. Kuslev geeft een lange en hoge pass. Daar is Nastevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kalemanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski verovert de bal door een tackle van achteren. Nastevski passt de bal zonder na te denken. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - skopje 2:0

22e minuut.
Radovski verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarev begaat een overtreding. Radovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lozanovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Misajlovski de bal. Misajlovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Šapkarev probeert de bal aan de voet te houden. Vaskovski rent richting de bal. Misajlovski verovert de bal door een tackle van achteren. Nastevski rent richting de bal. Nastevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Salevski is nu in balbezit. Salevski geeft een hoge lob. Vaskovski geeft een lange en hoge pass. Damcevski rent richting de bal. Damcevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borjan 43%, skopje 57%.
borjan - skopje 2:0

47e minuut.
Trpkoski is nu in balbezit. Šapkarev verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trpkoski met een snelle inworp. Nastevski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Georgievski heeft problemen om de bal te vangen. Trpkoski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Georgievski. Georgievski krijgt een gele kaart. Trpkoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radovski met een snel genomen vrije trap. Misajlovski springt en kopt de bal. Budžakoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Dalkalačev met een sublieme pass. Novakov heeft problemen om de bal te vangen. Salevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov verovert de bal door een tackle van achteren. Novakov schiet op doel. Svrzikapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Damcevski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cončev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trpkoski met een snelle inworp. Šapkarev probeert de bal met de borst te controleren. Nastevski verovert de bal door een tackle van achteren. Nastevski probeert naar een medespeler te passen. Budžakoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Misajlovski rent richting de bal. Misajlovski schiet op doel. Budžakoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - skopje 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borjan 39%, skopje 61%.
borjan - skopje 3:0