Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrej Konjanovski slave fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Berkovski de bal. Berkovski passt de bal met de wreef. Crvenkovski rent richting de bal. Zibrecki onderschept slim de pass. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Novakov probeert de bal aan de voet te houden. Čadikovski rent richting de bal. Berkovski onderschept slim de pass. Berkovski haalt uit met een fantastische trap. Zmbov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrej Konjanovski - slave fc 1:0

14e minuut.
Borov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borov geeft de bal voor. Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki draait met de bal, schiet en ... Crvenkovski probeert de bal aan de voet te houden. Vasilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turundžov rent richting de bal. Turundžov haalt uit met een fantastische trap. Vasilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andrej Konjanovski - slave fc 1:1

35e minuut.
Trpkoski rent richting de bal. Stamboliski verovert de bal door een tackle van achteren. Stamboliski speelt de bal door. Berkovski is nu in balbezit. Berkovski draait met de bal, schiet en ... Zmbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Berkovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrej Konjanovski 48%, slave fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andrej Konjanovski - slave fc 1:1

50e minuut.
Vasilev met een sublieme pass. Neskovski is nu in balbezit. Agani verovert de bal door een tackle van achteren. Agani draait met de bal, schiet en ... Zmbov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrej Konjanovski - slave fc 2:1

56e minuut.
Stojčevski is nu in balbezit. Benkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkovski passt de bal zonder na te denken. Agani is nu in balbezit. Agani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Turundžov is nu in balbezit. Turundžov speelt de bal door. Zibrecki is nu in balbezit. Zibrecki schiet op doel. Vasilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andrej Konjanovski - slave fc 2:2

69e minuut.
Stojčevski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tošev met een snelle inworp. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Borov de bal onder controle te krijgen. Novakov geeft een hoge lob. Lazarevski is nu in balbezit. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki draait met de bal, schiet en ... Vasilev bokst de bal weg.

75e minuut.
Čakalarov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trpkoski met de inworp. Borov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrej Konjanovski 39%, slave fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andrej Konjanovski - slave fc 2:2